Inbjudan till 40-års jubileum

Det sägs att tiden går fort när man har roligt! Det är redan 40 år sedan som vi tog emot de första scouterna nere på Skåningen i Staffanstorp.

Detta ska kåren naturligtvis fira genom att bjuda in utmanare scouter(seniorer)
roverscouter, gamla och nya ledare samt funktionärer med respektive till en jubileumsmiddag den 23 september kl 18.30 på Folkets Hus i Staffanstorp. Vi kommer att servera en trerätters middag till priset av 100kr/person. Så tag tillfället i akt att komma och träffa nya och gamla vänner.

Minnena är många allt från renovering av gården som blev vår scoutgård till olika läger och aktiviteter som vi har varit på . Du som har bilder som du kan tänka dig att dela med dig av ta med dem eller ännu hellre maila dem till christer.o.ostberg@gmail.com så ser han till att de läggs i molnet så att vi kan ta del av dem för att göra ett bildspel.

Vår ambition är att alla som någon gång varit aktiva i Staffanstorps Scoutkår i Djurslöv (som vi numera heter) ska få denna inbjudan men sprid inbjudan till de som du känner så att vi inte missar någon.

OSA senast den 11/9 till Bengt Petersson bpetersson@istobal.com eller tel 0705-47 85 46. Pengarna sätter du in på kårens BG nr 368-4651 Sparbanken Skåne

Glöm inte att ange om du har några allergier

Varmt välkomna.
Festkommiten
Bodil,Bengt,Susanne,Andreas och Kerstin