FILMMARAN! En helg för alla utmanar- och roverscouter!

1003076_10202451049351103_53302562_n

OBS! Nu har anmälan stängt och alla platser är upptagna, men vi undersöker för tillfället möjligheten att få plats mer fler personer på Göransborg och information om möjlighet till efteranmälning kommer inom kort.

Bekräftelse av anmälningar med info har gått ut till de mailadresser som angetts i anmälan, men skulle man inte ha fått någon så kontakta oss. Betalning på 215 kr/person ska vara inne senast onsdag morgon till Staffanstorp scoutkår på plusgiro 92.93.98-6. OBS! Ange namn och att det är avgift till Filmmaran. Fram till och med tisdag går det att avanmäla sig utan avgift och efter det tillkommer en avanmälningsavgift på 100 kr om inte läkarintyg kan uppvisas.

För de som behöver transport gäller en avgift på 5 kr för enkel resa mellan Höörs station och Göransborg. Detta betalas vid insittning i våra scouttaxis.

Det är ytterst viktigt att INGA nötter tas med på grund av allergi.

Incheckning sker mellan 19:00 – 20:00 på fredag och sluttid för arrangemanget är ca 14:00 på söndag.

Tänk på att det kommer finnas ett kafé med läsk, popcorn, godis, toast och mycket mer till härligt låga scoutpriser, så ni behöver inte oroa er för att inte ha snacks!

Packlista:

  • Ta med kudde så att du kan sitta riktigt bekvämt under filmvisningen.
  • Kamera/mobil till att spela in ert bidrag till filmgalan, samt sladd för överföring till dator via usb (dator kan också vara bra om ni vill kunna redigera ert bidrag)
  • Liggunderlag/luftmadrass för de som har golvplats

Vi ser fram emot en fantastisk scouthelg!

Kolla gärna in filmmaran på facebook för filmmomröstningar, uppdateringar och en massa annat skoj som vår hemmagjorda trailer  på www.facebook.com/events/510081562443634/?fref=ts

 

Om ni har frågor så tveka inte att kontakta oss på klara.lotus@gmail.com eller Carl.Ollvik@gmail.com
Skulle det brinna i knutarna, ring: 0722-232293

Scoutkramar från arrangörerna, Dunderklumparna!

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och märktes av Björn. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>