Bekräftelsesida för Filmmaran

Tjabba tjena hallå!!! 😀 Vad roligt att du vill komma med på Filmmaran! De kvarvarande biljetterna lottas ut imorgon, du kommer då få ett meddelande ifall du fick en eller inte. Vi hoppas att vi ses den 20-22 Maj! Kram Läs mer »

Filmmaran Är Tillbaka

TACK FÄR EN FANTASTISK HELG Utvärdering hittar ni längst ner här och är superbra om ni fyller i den direkt. Det tar inte mer än 3-5 min och hjälper oss att veta om vi ska göra fler Flimmaror och hur. Läs mer »

Filmmaran 2 – En Helg För Alla Utmanar- och Roverscouter

Wow vilken helg vi fick tillsammans!!! Borgen var full, popcorn poppade, filmer rullande och alla ni, till tänderna taggade, som gjorde vår helg! Det var ett sant nöje och vi hoppas att ni hade lika kul som vi! 😀 VIKTIGT: Läs mer »

Äventyret Vässarö 2015

  Årets sommarläger kommer att utspela sig på scouternas ö i skärgården 25/7-2/8 2015. Scoutkåren har varit där tidigare vid 3 tillfällen. Det är en fantastisk ö, med underbar natur och mycket upplevelser. Gå gärna in på deras hemsida och läs Läs mer »

FIXARHELGEN 5/6 APRIL INFO

Under två dagar skall vi tillsammans bygga, putsa, o städa på och omkring vår fina scoutgård! Alla kan hjälpa till! Men barn födda 03 eller senare måste komma i sällskap av en vuxen. – Vi kommer exempelvis behöva hjälp med: Läs mer »

FILMMARAN! En helg för alla utmanar- och roverscouter!

OBS! Nu har anmälan stängt och alla platser är upptagna, men vi undersöker för tillfället möjligheten att få plats mer fler personer på Göransborg och information om möjlighet till efteranmälning kommer inom kort. Bekräftelse av anmälningar med info har gått Läs mer »

Julevent 24 november – Kom och invig julen med oss!

Varmt välkomna att inviga julen med oss. Julbasaren är död och ersatt med Staffanstorps Scoutkårs nya julevent för hela familjen. Kom till Folkets Hus och delta i julförberedelserna tillsammans med oss. Baka pepparkakor hos oss – vi gräddar medan du Läs mer »

Hej världen!

Vi har ännu inte börjat använda denna funktion på hemsidan ännu.