Aktuell information

 

Hjälpledare

Som tillfällig hjälpledare stöttar man de ordinarie ledarna med att hålla ordning på gruppen och man kan också bli ombedd att överse ett grupparbete eller liknande. Vi träffas 15 minuter före mötesstarten för att gå igenom dagens upplägg. Vill man kan man tjuvläsa programmet i förväg, den senaste versionen ligger alltid ute på Google Drive.

Medlemskap i scoutkåren och scoutskjorta

Alla nya scouter får lov att prova scouting under tre tillfällen för att testa om man trivs. Därefter kommer vi dela ut en medlemsansökningsblankett som man får fylla i om man vill fortsätta vara scout. Scouterna skickar därefter ut en faktura på medlemsavgiften. Först när man bestämt sig för att gå med i scoutkåren brukar vi rekommendera att man köper en scoutskjorta. Den kan då antingen köpas direkt på www.scoutvaror.se eller genom ett gemensamt inköp på kåren. Mer information om detta kommer i slutet av månaden.

 

Mer information?

På Spårarnas del av hemsidan (www.staffanstorpsscoutkar.se) hittar du nu kalender över höstens alla möten och kontaktuppgifter till ledarna om du undrar över något. Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över. Vi strävar efter att ha en god dialog med våra föräldrar och även om vi försöker tänka på det mesta så händer det att vi glömmer. Det finns framför allt inga dumma frågor.

 

Bästa hälsningar

Spårarledarna