Stor möbelloppis på Staffanstorps Scoutgård 6 oktober

Varmt välkommen på möbelloppis på Staffanstorps Scoutkår. Av en anonym bidragsgivare har vi fått skänkt större delarna av ett kontor, vilket gör att vi nu arrangerar loppis på scoutgården. Föremål till försäljning Bland föremålen som säljs finns vinkelskrivbord i björk Läs mer »

Kårövernattning 19-20 oktober

Varmt välkommen på kårövernattning den 19-20 oktober. På kårövernattningen åker hela kåren iväg till en stuga och får där uppleva ett äventyr tillsammans i åldersblandade patruller. Denna kårövernattning går i ett Robin Hood-tema – så det kommer bli mycket spänning, Läs mer »

Föreningarnas Dag – Vi var där!!!

Vi hade blivit inbjudna av vår kommun att medverka på föreningarnas dag den 14 september, och vi tacka naturligtvis ja! Det hela blev väldigt lyckat o mycket uppskattat av allmänheten som kunde välja mellan att stapla sig själv så högt Läs mer »

Föreningarnas dag 14 september

Staffanstorps Scoutkår kommer att delta i Balders hage mellan 11.00-16.00 med 3 olika aktiviteter. Vi hoppas att många scouter ställer upp så vi kan visa våra fina verksamhet. Aktiviteter man kan anmäla sig till: Backklättring Eldning/ popcorn/ grilla äpple Vattentransport Läs mer »

Kårens ledare vann inspirationshajken Franska Liljan

I helgen var kårens ledare på inspirationshajken Franska Liljan. Hajken arrangeras varje år för ledare och utmanarscouter och fyller för många scoutkårer en viktig teambuildingfunktion. Staffanstorps Scoutkår har dock inte deltagit på många år. Men nu var det äntligen dags. Årets Läs mer »